Tentang My PGMall

My PG Mall

Artikel ini adalah tentang My PGMall. Laman ini bukan dihasilkan secara resmi oleh PG Mall dot my. Ianya sebuah laman blog berasingan yang bertujuan untuk berkongsi kupon, voucher, kod diskaun, offer biasa, offer spesial dan juga tips & tricks menggunakan laman e-commerce PG Mall dot my.

Dari masa ke semasa pihak kami juga akan mengeluarkan artikel pandangan atau pendapat(review) kami tentang produk atau servis yang berkaitan.

Anda mungkin juga dihidangkan dengan link-link affiliate dalam beberapa penulisan di laman My PG Mall, contoh seperti ini.

Tenangkan hati anda, bahawasanya anda tidak akan dikenakan sebarang caj tambahan jika menggunakan link affiliate kami. Malah kami ucapkan jutaan terima kasih kerana anda sudi membantu mengurangkan kos belanja laman ini apabila anda menggunakan link tersebut.

Justeru itu, anda juga secara tidak langsung telah membantu menyumbang bersama-sama apabila laman ini terus kekal memberi manfaat dan relevan kepada masyarakat.

Dari Abdullah Bin Amr RA berkata, Nabi SAW pernah bersabda;

بَلِّغُوا عَنِّى وَلَوْ آيَةً
Sampaikan dariku walau sepotong ayat.

Hadis Riwayat Bukhari

Menunjukkan betapa pentingnya menyampaikan ilmu kepada orang ramai. Dalam hal ini, laman ini berharap dapat menyampaikan ilmu kewangan dan info penjimatan agar lebih ramai orang dapat berwasatiah dalam perbelanjaan.

Kami berharap agar pembaca kami akan lebih bijak dalam berbelanja dan mampu juga menjana pendapatan pasif daripada peluang yang ada secara online di PG Mall dot my.

Besarlah harapan kami semoga anda semua berjaya dan beroleh manfaat di sini.

Yang benar;
Edmin My PG Mall

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>