PG Jewel beri diskaun subang emas. Murah RM179 sepasang.

2 November 2019 – Hari ini hari spesial di PG Mall apabila salah satu merchant di bawah naungan Public Gold Group iaitu PG Jewel menawarkan harga terendah untuk subang emas design yang sangat asas dan simple.

Subang emas berketulenan 916 ini adalah sekitar 0.72g hingga 0.78g berat sahaja. Manakala harga tawaran diskaun PG Mall ialah serendah RM179 Nett(Harga Tetap).

PG Jewel memaklumkan bahawa hanya terdapat 10 pasang subang sahaja yang dijual dengan harga spesial RM179 untuk hari ini. Siapa cepat dia yang dapat. Di akhir artikel saya akan kongsikan direct link ke subang yang berharga RM179 sahaja.

Pembeli juga akan menerima sepasang subang emas 916 di rumah/pejabat melalui syarikat kurier rasmi yang memjadi rakan niaga PG. Penghantaran adalah percuma dan ditanggung insuran.

Anda tidak perlu risau tentang kehilangan barang kemas PG Jewel anda kerana syarikat kurier akan membayar semula wang anda sekiranya barang kemas anda tidak diterima atau hilang.

Berdasarkan pengalaman saya menempah emas secara online di PG Mall, belum pernah ada kes di mana barang kemas dilapurkan hilang. Alhamdulillah, belian di PG Mall adalah sangat secure.

Bagaimana nak daftar akaun dan mula membuat tempahan?

Langkah pertama, anda boleh membuka akaun PG Mall dengan klik Buka Akaun PG Mall terlebih dahulu.

Atau anda boleh juga terus semak harga di pautan terus kepada subang mengikut berat gramnya di bawah. Semasa membuat order, boleh daftarkan akaun sekali. Mudah sahaja, hanya perlu masukkan Nama Penuh, e-Mail dan Nombor Telefon sahaja.

Pautan terus kepada Subang Emas 916 Simple by PG Jewel.
1. Subang Emas Berat : 0.72g
2. Subang Emas Berat : 0.73g
3. Subang Emas Berat : 0.73g
4. Subang Emas Berat : 0.73g
5. Subang Emas Berat : 0.73g
6. Subang Emas Berat : 0.74g
7. Subang Emas Berat : 0.74g
8. Subang Emas Berat : 0.75g
9. Subang Emas Berat : 0.76g
10. Subang Emas Berat : 0.77g
11. Subang Emas Berat : 0.78g Bonus.

Berikutan itu saya juga nak ingatkan, anda bukan normal shopper di mata PG Group. Apabila anda mendaftar sebagai Shopper, anda secara automatik dianggap sebagai rakan bisnes PG Group.

Sebelum tawaran PG Jewel ini, saya ada membeli, Subang 0.95g dengan harga RM210 sahaja. Belian saya itu saya dapat lagi cashback menerusi program forever cashback up to 3.5% PG Mall. Best betul.

Okay, happy shopping di PG Mall tauuu.

Menarik? Sila kongsikan di,
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *